Pod Mod Nedir Yeni Başlayanlar için Pod Sistem

Hepimiz biliyoruz ki, vaping sigarayı bırakmak için zevkli bir yaklaşımdı ve sayısız sigara içen kişi sigaradan kurtılmak için elektronik sigaraya yöneldi. Bununla birlikte, birçok “uzun vadeli” bırakıcı, kaçınılmaz olarak sigaraya geri dönebilecek iki temel engelle karşılaşmaktadır: kolay taşınabilir çok ucuz kalem tipli elektronik sigaraların verimsizliği ve modern 2 pilli modlardaki büyüklük ve karmaşıklık.

Gerçeklerle yüzleşelim: 2 pilli modlar büyük, coil değişimleri biraz zahmetli. Ucuz kalem tipli modeller ise kalite olarak pek iç açıcı değil, sektörün önde gelen elektronik sigara üreticilerinden smok , vaporesso gibi firmalar bol buharlı bu kadar ufak cihaz yapmamasının bir sebebi mutlaka vardır.

Çözüm, elbette, doğru orta zemini bulmaktır. Ne yazık ki, bu uzun zamandır yoktu. Ancak yaratıcılık ve zorunluluk sayesinde, POD sistemleri günü kurtarmak için yükseldi ve muhtemelen justfog ipha gibi büyük markalara aşinasınız.

Hem yüksek performanslı elektroniksigaraları hem kolay kullanımlı kalem tipli elektronik sigara modellerini denediyseniz, belki de bu portatif POD sistemlerinden birine bir şans vermenin zamanı gelmiştir.


POD Sistemi Nedir?

POD veya “ultra taşınabilir sistemler” aslında az kullanım ile fazla nikotin alımı yapmak için tasarlanmıştır.

Geleneksel atomizer ve ultra portatif POD sistemi arasındaki temel fark, POD sistemlerinin, ihtiyacınız olan her şeyi ufaltıp coil değişimi yerine pod değişimi yapılması. Coil değişimi bazen biraz zahmetli olabiliyor yada büyük elektronik sigaralarda özellikle yaz aylarında taşımak biraz zor olabilyor. Pod sistem esigaralarda ise taşımak oldukça kolay, coil değişimi yerine pod değişimide temiz ve zahmetsiz.

Bu rahat taşınabilir pod sistemler güç olarak daha düşük. Bir vape kalemi veya 2 pilli modlarda batarya yaklaşık 3000mAh değere ulaşabilirken, ultra taşınabilir pod cihazlar 650mAh'e kadar çıkabiliyor.

Belki de en etkileyici olanı, POD sistemleri oldukça ucuzdur. Yaklaşık 250tl karşılığında, son teknoloji ürünü ultra taşınabilir bir POD sistemi sahibi olmak mümkün.

Geleneksel elektronik sigara kullanıcıları genellikle daha yüksek VG oranına sahip elektronik sigara likiti tercih ederler, çünkü çoğu sub-ohm tankları bunun için yapılmıştır. POD sistemleri, bu daha kalın e-sıvıları eşit şekilde buharlaştırma kabiliyetine sahiptir, bu nedenle genel deneyime fedakarlık edecek şekilde, çok az sayıda (varsa) çok çeşitli benzersiz buharlama seçenekleri sunar.

Elektronik sigara kullanıcılarında yüksek boğaz vurumu isteyen kullanıcılar daha çok yüksek PG oranında likitler kullanmak ister. Yüksek pg olan ürünlerde hava kanalı altta olan atomizer modellerinde likit akması gibi sorunlar görülebiliyor, bu durum esigara kullanıcıları tarafından hiç hoş karşılanan bir durum değildir. Pod sistem elektronik sigara modellerinde likit akması gibi bir sorun yok diyebiliriz hava akımı oldukça farklı likit dolumları genel olarak plastik conta kısmından yapılıyor.

Tüm kullanıcılar için en iyi haber, daha küçük boyutlarına rağmen, bazı ultra taşınabilir kartuşların sub ohm bobinlerle donatılmış olmasıdır - teknolojide günlük ortalama vape kaleminiz için hala tamamen erişilemeyen büyük bir adım.

Pod sistemlerde Güçlü Nikotin Vuruşu


Günlük vape kaleminiz (yüksek kaliteli e-sıvı pahasına) tarafından sunulan yeni başlayanlar için büyük bir avantaj, gülünç derecede yüksek nikotin seviyeleri ile karıştırılmış e-sıvılarla işlevselliğidir. Ortalama sub-ohm tankın 3-6mg arasında nikotin sunan sıvılarla kullanılması önerildiği için, başlangıçtaki coiller büyük olasılıkla standart kutu mod / sub-ohm tank kurulumundan yeterli nikotin almaz. Lezzetdeki bu eksikliğe rağmen, sub-ohm tanklarında daha yüksek nikotin seviyelerini tercih eden pek çok coil var.


Ultra taşınabilir pod sistem cihazlar çok daha fazla nikotinli salt likitler kullanılabilir. Bu, nikotin tuzlarıyla kullanımlarından kaynaklanmaktadır - pürüzsüzlük veya lezzetten ödün vermeden daha yüksek nikotin konsantrasyonları sağlayan tamamen yeni bir dağıtım yöntemi. Aslında, bir vape kalemindeki 12mg'lık bir nikotin karışımı neredeyse yeni başlayanlar için nahoş bir vaping deneyimi sağlayacaktır. Geleneksel Elektronik sigara modellerinde 12mg ciğer çekimi kullanıcıları için önerilmez en fazla kullanılacak değer 6mg olarak önerilir. Bu durum normal elektronik sigara kullanırken fazla kullanım yüksek buhar gibi isteklere yol açar. Pod sistem esigaralarda ise nikotin miktarları 20mg 35mg 50mg gibi yüksek değerler olduğu için kullanımı çok daha az olacaktır.


Pod Sistemler Sızdırmaz

Normal elektronik sigara modellerinde likit sızdırması genel bir sorun. Bu durum coil tercihi yada likit tercihi yapmak için rahatsız eden bir sorundur. Elektronik sigara likitlerini yanımızda taşımak sanki yeterince rahatsız edici değildi, ayrıca bir kapağın gevşemesi veya sıvının en küçük deliklerden sızması olasılığı da var. Ultra taşınabilir POD sistemleri ile değil. Pod sistemlerde likit akması olmaması her kullanıcıyı memnun edecektir. Likiti doldurup gün içi akma sızma gibi problem olmadan kullanmak mümkün

Pod Sistemler Sezgisel

Tüm ultra taşınabilir pod sistem cihazlar bu tasarıma uymamakla birlikte, birçok POD sistemi ateşleme tuşu olmadan kullanılıyor. Tek tuş ile kullanılabilen pod sistem elektronik sigara modelleri de mevcut tam olarak roket bilimi değildir, ancak otantik bir deneyim arayan bir sigara tiryakisine, başka bir çaba göstermeden solumaktan daha sorunsuz kolay kullanımlı başka bir esigara çeşidi icad edilecekmi ilerleyen yıllarda bunu beklemekteyiz.

Bunu, ateşleme düğmesinin endişelerinizin en az olduğu bir kutu moduyla karşılaştırın. Elbette, muhtemelen aynı şekilde çalışan, ancak bir POD cihazının kalitesi veya gücü olmadan bazı temel vape kalemleri bulacaksınız.